Skip to main content

Korea 2025

In het voorjaar van 2025 organiseert de NHF een trainingsreis van twee weken naar Korea. Alle volwassen leden van onze organisatie nodigen wij uit deel te nemen aan deze reis.

Programma

Het vertrek vind plaats op donderdag 24 april. Vanwege het tijdsverschil komen we daarom op 25 april aan. Het eerste weekend verblijven we in de hoofdstad Seoel om de jetlag te verwerken en je krijgt meteen de kans om kennis te maken met de stad.

Week 1

Op maandag reizen we naar het hankimuye hoofdkwartier in de buurt van de stad Seosan. Hier zullen we tot zaterdag verblijven. Dagelijks staan er drie tot vier trainingen op het programma.

Je krijgt les van meesters Yang Yong-seok en Ko Sehwan.

Op zaterdagmiddag reizen we naar Seoel en je hebt dan de rest van de dag en de zondag vrij. Je kunt de hoofdstad alleen of met andere leden van de groep gaan verkennen.

Week 2

In Seoel verblijven we in de buurt van de gym van meester Ko Sehwan en trainen daar ‘s ochtends en ‘s avonds. Overdag heb je dan de tijd om nog meer van de stad te zien en souvenirs in te slaan. Op woensdag is er de gelegenheid om deel te nemen aan een gyeoksuldo training in de school van meester Nam Gi-seok.

Iedereen die daar klaar voor is, is uitgenodigd om op vrijdagmorgen examen af te leggen. We sluiten de week af met een gezamenlijke lunch en eindigen daarmee deze reis. Het is nu tijd om koffers in te pakken en terug naar huis te vliegen.

Thumbnail hankimuye video

Kosten

De kosten voor deze twee weken zijn ongeveer 1350 euro (2 miljoen krw) per persoon. Dit is momenteel nog exclusief vliegticket. Een gemiddelde prijs voor een economy ticket ligt tussen de 750 en 1000 euro.

Er is ruimte voor ruim twintig personen, maar we rekenen op tenminste tien deelnemers. Je kunt aangeven dat je interesse hebt, zonder je ergens toe te verplichten, door een mailtje te sturen naar Klaas Barends.